Logo

Græskargryde med hvide bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Når gæsten er vegetar, så passer græskargryde med hvide bønner.

1 mellemstort butternut-græskar

(alternativ: pastinak eller persillerod)

2 dl grønsagsbouillon

1 dåse Baked Beans

1 rødløg

200 gram sukkerærter

2 fed hvidløg

2 friske tomater

1 dl Heinz Økologisk Ketchup

2 dl cremefraiche

Frisk koriander

 

Skræl græskarret, og skær det i grove stykker.

Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 15 min.

Lad grønsagsbouillonen koge op så længe, og tilsæt dåsen med baked beans.

Pil løget, og skær det i både.

Skær tomaterne i tern, og bland dem med ketchup og frisk koriander.

Når græskarret har været i ovnen i 15 min., tilsættes rødløget, og det hele bages i yderligere 5 min.

Tag derefter formen ud, og hæld bønnerne over.

Pres to fed hvidløg, og tilsæt dem sammen med sukkerærterne skåret i strimler.

Serveres med korianderketchuppen og en tyk skive landbrød.

 

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her