Logo

Græskarsuppe med orme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græskarsuppe med orme 


Græskarsuppe med orme (her spaghetti), der er sikkert mange grunde til at begynde at åbne vores hjerter (og munde) for mad med larver, orme og fårekyllinger i, men med pasta smager det nok bedst.

 

# Ingredienser:
⅓ Hokkaido græskar i tern
½ æble i tern
1 kartoffel i tern
1 fed hvidløg
1 stang kanel
1 kardemommekapsel (kun kornene derfra)
7,5 dl vand
½ dl kokosmælk (fra dåse)
spaghetti stykker til orme

*

 

Alt undtagen kokosmælk kommes i en gryde og koges mørt.

Tag kanelstangen op og blend suppen.
Tilsæt kokosmælk og kog op.

Så er suppen klar til servering

Serveres med en klat cremefraiche og flûte.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her