Logo

Græske frikadeller - sund og slankende

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madopskrift billede

Servér gerne denne slankende ret sammen med agurke- eller gulerodsstave


400 g hakket svinekød 6 %
1 tsk salt + ½ tsk peber
1 løg
50 g hvedemel
1 æg
½ tsk. tørret rosmarin
½ bdt persille
1 dl (skummet)mælk
100 g Cheasy salattern 3 % naturel
4 tsk (oliven)olie
Bulgursalat:
150 g bulgur
4,5 dl vand
1 agurk
1 dl græsk yoghurt 2 %
2 fed hvidløg
salt og peber

Frikadeller: Rør kødet sejt med salt og peber.
Tilsæt derpå hakket løg, hvedemel, æg og de øvrige krydderier og rør mælken i farsen lidt ad gangen.

Vend til slut osten i farsen.
Lad olien blive varm på en slip let-pande, form frikadellerne med en ske og brun dem i olien i 2 min. på hver side.
Læg dem herefter i et ildfast fad og steg dem færdige i ovnen ved 175°C i ca. 15 min.

 

Bulgursalat: Hæld bulguren i en skål. Kog vandet, hæld det over bulguren og lad grynene trække i ca. 30-45 min.
Riv agurken og vrid væden fra.

Rør den græske yoghurt med den revne agurk og presset hvidløg.
Vend agurkedressingen med bulgurgrynene og smag til med salt og peber.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her