Logo

Grøn ostesalat med blåskimmelost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn ostesalat med blåskimmelost

Dressing:

1 spsk hvidvinseddike

3 spsk vindruekerneolie

2 spsk vand

¼ tsk fint salt

friskkværnet peber

Salat:

200 g blandet salat, fx rødbedeblade og feldsalat

2 kiwifrugter (ca. 150 g)

2 avocadoer (ca. 300 g)

75 g blåskimmelost 39%, fx HØNG Himmel Blå®

25 g smør

50 g cashewnødder

Tilbehør:

200 g flutes

 

Dressing: Pisk alle ingredienserne sammen og smag til.

Salat: Riv salaten groft. Skræl kiwifrugterne og skær dem i mindre stykker.

Del avocadoerne på langs og fjern sten og skræl.

Skær hver halvdel i tynde skiver. Anret salat, kiwi og avocado på 4 tallerkener. Del osten i små stykker og fordel dem henover salaten.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist cashewnødderne i ca. 1 min.

Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og fordel dem over salaten.

Dryp lidt dressing over og server resten ved siden af.

 

Tips: Salaten kan serveres som en let frokost til 4.

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her