Logo

Grøn salat med asparges og bagte danske tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.

5 romainesalat-hoveder
3 bdt asparges
3 kg tomater
salt og peber

Skyl tomaterne, og skær dem ud i både.
Vend dem med salt og peber, og læg dem i en bradepande med bagepapir; bag dem i ovnen i 30 minutter ved 180ºC.
Skær den nederste træede del af aspargesene; skær resten i tre stykker, og damp dem i letsaltet vand i 3 minutter.
Køl dem af i koldt vand.
På dagen skylles salaten grundigt i koldt vand og vendes med asparges og tomater. Serveres uden dressing, fordi der så mange forskellige ting til.
Tomater og asparges kan tilberedes dagen før.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her