Logo

Grønsagsgryde - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I stedet for kartofler kan man også bruge kogte ris eller pasta til denne sammenkogte ret med grønsager. Men bland dem så først i de færdigkogte grønsager. Spis noget godt i aften

I stedet for kartofler kan man også bruge kogte ris eller pasta til denne sammenkogte ret med grønsager. Men bland dem så først i de færdigkogte grønsager. Spis noget godt i aften

 

400 g hvidkål

250 g gulerødder

250 g porrer

400 g kartofler

2 løg

1½ l grønsagsbouillon

1½ bundt persille

3 spsk olivenolie

havsalt og friskkværnet peber

*

A. Rens hvidkål, gulerødder og porrer og skær det hele i små stykker.

B. Skræl kartoflerne og skær dem i tern, pil løgene og skær også dem i tern.

C. Skyl persillen og hak den fint.

Rør olien i gryden og krydr med salt, peber og hakket persille.

Kan evt. jævnes let.

 

Pr portion 99/237 kJ/kcal. 5 g protein. 11 g fedt. 26 g kulhydrat. 8 g fibre

Madopskrift billede

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her