Logo

Grønsagssuppe Mex

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 7 personer

1 ltr hønsebonilion
5 dl vand
500 g grofthakkede tomater
1 stort flnthakket løg
1 fed presset hvidløg, blandet med 1 tsk salt
8 hele sorte peberkorn
4 hele nelliker
250 g kartofler i små tern
125 g squash (zucchini) i skiver
315 g groftskåret hvidkål
125 g gulerødder i skiver
125 g blegselleri i meget tynde skiver
125 g løse majs
Til pynt:
Hakket koriander

Suppe, vand, tomater; løg og hvidløg kommes i en stor grvde. Peberkorn og nelliker lægges i et stykke tubegaze, som lukkes i enderne og kommes i suppen. Gryden bringes i kog. Der lægges låg på, og gryden småkoger i yderligere 40 min. Tilsæt kartofler; squash, hvidkål, gulerødder; bladselleri og majs. Læg låget på og lad suppen småkoge ca. 10 min., eller indtil alle grønsagerne er møre. Tag gaseposen op og kassér den.
Suppen hældes i en opvarmet terrin og pyntes med hakket koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her