Logo

Grønsagswok med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagswok med svampe

 

Brug efterårets dejlige svampe og grønsager i en hurtig wokret.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 10 min.

 

#

250 g svampe

1 løg

1 fed hvidløg

10 g frisk ingefær

1 spsk olie

300 g frosne grønne bønner og/ eller ærter

2 tsk sesamolie

2 tsk sojasauce

evt. knust tørret chili

*

 

Rens svampene, og skær dem evt. i mindre stykker.

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.

Skræl ingefæren, og hak den fint.

 

Steg svampene i en varm wok med olie, og tilsæt løg, hvidløg og evt. ingefær.

Steg under omrøring i 5 min.

Tilsæt bønner og/eller ærter, og steg under omrøring, til det hele er gennemvarmt.

Smag til med sesamolie, sojasauce og evt. chili.

 

Server som tilbehør, eller som en grøn hovedret med kogte ris eller nudler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her