Logo

Grahamskiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g grahamsmel
1 tsk salt
50 g sukker
1 knsp. hjortetaksalt
125 g smør eller margarine
1 tsk vand

Tørdelene blandes sammen.
Fedtstoffet smuldres heri, hvorefter alt sammenæltes med vand.
Efter ca 30 minutters afkøling kan dejen udrulles i en tynd plade, der prikkes med gaffel, skæres i firkanter eller udstikkes med en kolonneform.
Kiksene stilles på en smurt plade og bages ensartede lysebrune ved jævn varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her