Logo

Gratin à la quiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

100 g bacon
4 æg
3 dl økologisk mælk
Salt og peber
4 spsk reven Mozzarella ost

Sæt ovnen på 215ºC.
Svits bacon let på en pande.
Pisk æg og mælk sammen og krydr med en anelse salt og peber.
Hæld blandingen i en smurt gratinform 20-22 cm i diameter. Drys osten over og bag gratinen midt i ovnen i ca. 20 min.
Server med en tomat og løg salat dryppet med lidt olie og eddike, og godt brød.

Er du til traditionel quiche kan fyldet selvfølgelig bages i en mørdejsbund eller prøv med fillodej for et mere magert alternativ.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her