Logo

Gravad makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

200 g makrelfilet
1 spsk fint-malet te
1 ¼ spsk lyst rørsukker
¾ spsk havsalt
5 drej på peberkværnen
Evt. citronskal

Bland de tørre ingredienser og gnid dem på makrelfileternes kødside. Læg fileterne sammen to og to "på maven". Lad dem trække et døgn på køl, vend dem og lad dem trække endnu et døgn med den anden filet nederst. Skær i tynde skiver og server med lidt grønne sager, fx. marineret forårsløg eller spidskål, eller saltede agurker i drænet youghurt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her