Logo

Graved oksemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksemørbrad
2 spsk sukker
lidt rosmarin
2 spsk salt
1 spsk rosepeber
lidt salvie

Avocadosauce:
2 modne avocado
2 fed hvidløg
lidt italiensk kryddersalt
4 spsk mayonnaise
2 spsk sennep

Gravad oksemørbrad:
Alle ingredienser blandes i en passende stor plasticpose, og mørbraden kommes i.
Posen lukkes "løst", dvs. at der skal være lidt luft omkring kødet.
Posen kommes i køleskab og vendes 3-4 gange om dagen og skal ligge der i 3 døgn.

Herefter tages den ud af posen og de fleste krydderier skrabes af kødet.
Skæres forsigtigt i tynde skiver , den er nu mør som smør.

Avocadosauce:
Avocadoerne blendes eller røres bløde. Røres sammen med de øvrige ingredienser. Denne sauce skal ikke stå for længe, da den let bliver mørk på overfladen.

Servering
Serveres med ovnstegte trekantkartofler og tomatsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her