Logo

Grillbøf med marinerede urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g oksesteaks 2 stk
hvidløgspeber

Tilbehør:
2-3 store gulerødder
1 bundt forårsløg
grønne bønner ad libitum

Marinade:
1 dl grønsagsbouillon
rosmarin
timian
peber
lidt citronsaft
1 spsk olivenolie.

Start med urterne.
Skræl gulerødderne til tynde flager med en kartoffelskræller.

Damp forårsløgene i letsaltet vand under låg i en gryde i 2-3 min., tilsæt de grønne bønner og lad det dampe yderligere et par minutter under låg.

Tag urterne op med en hulske og lad dem dryppe af i en si.

Giv gulerodsflagerne et ganske kort opkog i vandet og lad også dem dryppe af.

Marinade:
Giv samtlige ingredienser et opkog og smag marinaden til.

Overhæld alle tre slags urter med marinaden, mens de endnu er varme.

Drys bøfferne med hvidløgspeber og steg dem på begge sider på havegrill eller grillpande.

Server urterne lune eller kolde til, evt. ledsaget af flûte smurt med hvidløgskvark.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her