Logo

Grillede artiskokker med sherryeddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede artiskokker med sherryeddike

Brug direkte grillning - som snack eller som tilbehør til kød eller fjerkræ

 

4 artiskokker

saft af ½ citron

1 dl olivenolie

½ dl sherryeddike

5 peberkorn

1 laurbærblad

havsalt

 

Skær artiskokkerne til, så de yderste blade er væk.

Flæk artiskokkerne i kvarte, fjern fimrehårene, og kog artiskokkerne i vand med citronsaft og salt, til de er halvt møre.

Stænk artiskokkerne med olivenolie og grill dem på skærefladerne.

Kog sherryeddike med peberkorn, laurbærblad og resten af olivenolien.

Læg de grillede artiskokker over i et fad med den varme eddikelage.

Krydr med salt.

Lad artiskokkerne afkøle i lagen og server dem alene eller som tilbehør til kød eller fisk.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her