Logo

Grillede grapefrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ - 1 grapefrugt pr person (efter behov og størrelse)
2 spsk rørsukker pr. halve frugt

Halver frugterne og skær omhyggeligt alle segmenterne løse, så de er nemme at tage op.
Det gøres lettest med en såkaldt grapefrugtkniv, der er let bøjet i spidsen.

Fordel sukkeret i et jævnt lag på frugternes skæreflade, og stil den i en 250ºC varm ovn (eller under ovnens grill) i 10 - 12 min. til sukkeret karamelliserer.

Hold øje med frugterne konstant, det går ret hurtigt.

Grapefrugterne spises varme.

De kan evt. også laves på en udendørs grill, her er det dog en god ide at
pakke dem ind i alufolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her