Logo

Grillede sardiner med tabbouleh - 5 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


125 g bulgur
1 finthakket løg
2 modne tomater, skindet og frøene fjernet
1 spsk citronsaft
1 tsk reven citronskal
en lille håndfuld mynteblade
4 store sardiner, renset og udbenet
salt og peber
Pynt:
citron både
salat eller krydderurteblade
 
Bring en lille gryde med vand i kog og tilsæt bulgur.
Lad det simre i 5 minutter, hæld derefter vandet fra og skyl under koldt vand.
Hæld igen vandet fra og kom bulguren over i en skål.

Imens tørsteges løget i 5 minutter.
Kom løg, tomater, citronsaft og -skal i skålen med bulgu­ren.
Gem 4 mynteblade og hak derefter resten.
Rør den hak­kede mynte i bulgurblandingen; drys med salt og peber efter smag.

Åbn hver sardin og læg et mynteblad langs midten.
Kom en smule fyld på bladet med en ske og luk derefter forsigtigt fisken igen over blandingen.

Grill sardinerne i 5 minutter, vend dem derefter forsigtigt og grill den anden side i 5 minutter.
Serveres med resten (varmt eller koldt) af fyldet pyntet med citronbåde og nogle få salat­eller krydderurteblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her