Logo

Grillede svampe med mozzarella og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store portobello svampe eller 8 store marksvampe kun hattene
1 kugle frisk mozzarella (gerne den ekstra gode buffala)

Pesto:
½ dl olivenolie
1 ½ dl basilikumblade
2-3 spsk pinjekerner
½ fed hvidløg knust
25 g fintrevet parmesan
salt
peber

Rids svampene på oversiden af hovedet.
Blend alle ingredienserne til pestoen og smør lidt pesto i revnerne på svampene.
Grill svampene kort, til pestoen synker ned i svampene.
Læg halvdelen af svampene i et ovnfast fad.
Skær osten i skiver og fordel den over de anbragte svampe.
Læg de resterende svampe over og stil ind under grillen i 10 minutter til svampene er grillede og osten halvsmeltet.
På to varme tallerkner smøres resten af pestoen ud og herpå lægges de grillede ostesvampe.
Der pyntes evt. med et par cherrytomater og gives brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her