Logo

Grillet frugtsalat - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det vidunderlige ved denne dessert er, at du kan tilberede den med alle de frugter, du holder mest af: det kan være enten æbler, pærer, bær eller ananas. Eller mere eksotiske delikatesser vom mango- og kiwifrugter.

  
500 g blandet frisk frugt
1.5 dl piskefløde
50 g strøsukker
 
Hak frugterne i små stykker og kom dem i 6 portionsforme.
Pisk fløden til skum og fordel det i portionsskålene.
Strø sukker ud over.
Sæt formene under en meget varm grill.
Det er vigtigt, at du sætter formene så tæt på varmekilden som muligt, således at sukkeret karamelliseres så hurtigt som muligt, før flødeskummet smelter.
Når sukkeret er blevet til karamel, så tag formene ud og lad desserten afkøle lidt før servering.
 
190 kcal; 1 g protein; 12 g fedt, heraf 7,5 g mættet; 21 g kulhydrat; 1 g fibre; 12 mg natrium; 25 mg kalcium


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her