Logo

Grillstegt lammelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt lammelever

 

Grillstegt lever skal være rosa, ikke gennemstegt. Den smager mere pikant, hvis den marineres først. Grillstegt lever er sundt og billigt

Til 4 personer. Marineringstid: 1-2 timer Tilberedningstid: ca. 20 min.

 

#

500 g lammelever

8 skiver bacon

1-2 røde peberfrugter

 

Marinade:

1 dl olie

1-2 skalotteløg

1 fed hvidløg

1 kvist timian

1 citron

salt og peber fra kværn

*

1. Skær lammeleverne i 2 cm tykke skiver, der lægges i en skål sammen med firkanter af bacon og renset peberfrugt, der er skåret i store stykker.

 

2. Pisk marinaden sammen af olie, finthakkede skalotteløg, evt. et presset hvidløgsfed, 1 kvist timian, der er nulret mellem fingrene samt saft af en citron og rigeligt peber fra kværnen.

 

3. Hæld marinaden over lammeleveren der skal marinere mindst 1 time i køleskabet.

 

4. Stik lever, bacon og rød peber skiftevis på lange spid, der steges ca. 3 min. på hver side.

Drysses med salt efter grillningen.

 

5. Hertil passer grillstegte tomater, skiver af kryddersmør (se opskrift) og flûte.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her