Logo

Grovbrød - glutenfri 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2,5 cl lunken mælk
1 spiseskefuld olie
25 gram gær
100 gram majsmel
100 gram solsikkekerner
100 gram hirseflager
200 gram lidano pre-mix
50 gram sesamfrø
Æg til at pensle brødet med
Salt

Gæren opløses i den lunkne mælk.
Tilsæt olie.
De øvrige ingredienser tilsættes (undtagen æg).
Dejen æltes sammen og sættes til hævning en times tid.
Derefter æltes den igennem igen og kommes i en brødform.
Efterhæver i 30 minutter.
Tilsidst pensles med æg og drysses evt. med sesamfrø.

Brødet bages i ovnen ved 200°C i 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her