Logo

Grydestegt lam - Friuli-Venezia Giulia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 udbenet lammekølle, cirka 1,5 kg
1 løg skåret i halve
salvie
merian
salt
svinefedt
ekstra jomfru-olivenolie
smør
lammebouillon
evt. ærter eller bønner (grønne eller andre)

Puds kødet for overflødigt fedt, gnid det med salt og lad det hvile i 30 minutter.
Brun det derefter ved stærk varme i olie tilsat en smule smør og svine fedt.
Efter 10 minutter tilsættes løget og krydderierne.
Steg kødet færdig ved svag varme i cirka 1 ½ time.
Når stegen er mør, tages den op og sættes til at hvile i cirka 15 min.
Skum imens fedtet af stegeskyen, tilsæt et par spsk bouillon, skru op for blusset og lad den koge ind til en sauce.
Eller brug den til at stuve ærter eller bønner, som passer fint til lammet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her