Logo

Guldborg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Guldborg

 

Stammer fra landsbyen Guldborg på Lolland. Den er angiveligt fundet i 1800-tallet, men er først blevet udbredt af plantageejer Otto Nielsen fra Guldborghave frugtplantage i 1911.

Guldborg udmærker sig ved den fine spisekvalitet, den smager godt, er fast, saftig og meget sprød. Det er et lille æble med en ret kort holdbarhed og er derfor bedst lige fra træet. Der er i dag også en rød variant af Guldborg. Guldborg er eftertragtet som en specialitet.

 

I sæson

August til September

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her