Logo

Gulerod, farvet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerod, farvet

 

Tips til tilberedning
• De farvede gulerødder egner sig oftest bedst til at spise i rå tilstand. Hvis man vælger at koge rødderne, specielt de lilla, kan man tilsætte lidt eddike eller citronsaft til kogevandet for at undgå at de mister farven under tilberedningen.

 

Vidste du at...
De farvede gulerødder findes i både hvide, orange, gule, lilla og røde.

 

Opbevaring
De farvede gulerødder opbevares ligesom almindelige gulerødder bedst i køleskab let indpakket i en plastikpose med lufthuller. 

 

I sæson

Juli til Maj

 

Se også Gulerødder



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her