Logo

Gulerod-radisepickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca Rot

2 ½ dl fintskåret gulerod
2 ½ dl fintskåret kinaradis
1 spsk salt
2 spsk sukker
½ dl lagereddike

Udskær gulerod og radise i meget fine strimler. Drys salt over gulerods- og radisestrimlerne og lad dem trække i 10 minutter. Pres forsigtigt vandet ud af grønsagerne med et klæde, skyl og dup dem tørre. Pisk sukker og eddike sammen i en salatskål og vend grønsagerne i. Lad dem marinere i mindst 2 timer inden servering. Bør serveres køligt.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her