Logo

Gulerodsfrikassé 22 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg (150 g)
1 kg gulerødder
frisk koriander
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 spsk olie
2 spsk hvedemel
5 dl bouillon
salt og peber

1 person:
¼ løg (40 g)
250 g gulerødder
frisk koriander
¼ fed hvidløg
2 ½ g frisk ingefær
¾ tsk olie
½ spsk hvedemel
1 ¼ dl bouillon
salt og peber
 
Sauter finthakket løg, hvidløg og ingefær i en gryde (eller wok) med olie.
Vend de skrællede, snittede gule­rødder i og drys med hvedemel.
Vend rundt så melet bliver absorberet, og spæd med bouillon.
Tilsæt salt og peber og lad retten simre, til gulerødderne er møre ­ca. 12 min.
Smag til og server med friskhakket kori­ander og kartoffelmos eller ris. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her