Logo

Gulerodskage / Bradepandekage - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en lækker kage der kan laves i bradepande. Kagen er med lavt fedtprocent og er blandt andet lavet på minimælk og gulerødder. Perfekt til fødselsdagen eller til eftermiddagskaffen.


3 æg  
200 g rørsukker eller sødemiddel svarende hertil  
1 tsk vaniljesukker  
200 g hvedemel  
2 tsk bagepulver  
1 tsk kanel  
1 tsk kardemomme  
2-3 gulerødder  
½-1 dl minimælk 

*
 
Gulerødderne skrælles og rives.
Æggene piskes luftige med sukker (sødemiddel) og vaniljesukker.
Hvedemel, bagepulver og krydderier vendes i sammen med gulerødderne.
Tilsæt mælk til dejen, indtil den er tilpas flydende.
Dejen fyldes i en springform ca. 20 cm i diameter og bages i 30-40
minutter ved 175°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her