Logo

Gulerodspostej med koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
500 g revne gulerødder
1 spsk stødt koriander
1 ¾ dl friskpresset appelsin­saft
 
3 dl vand
50 g kvark
30 g friske korianderblade
salt og peber
 
Kom de revne gulerødder i en gryde sammen med korian­der, appelsinsaft og vand.
Læg låg på gryden og lad blandingen simre i 40 minutter, indtil gulerødderne er kogt.
Lad blandingen køle af og kom den derefter i en blender eller foodprocessor sammen med en smule af kogevæsken.
Tilsæt kvark og korianderblade; blend til en jævn blanding.
Smag til med krydderier og blend igen.
Kom postejen op i små skåle og stil til afkøling inden servering.
Serveres sam­men med landbrød.
 
kJ 353; protein 2 g; fedt 2 g; kulhydrat 14 g
 
Variation Gulerodspostej med kikærter (4 personer)
Følg hovedopskriften, men erstat korianderbladene med 275 g afdryppede kogte kikærter, evt. fra dåse.
Blend til en jævn blanding.
Kom postejen i små skåle og stil til afkøling inden servering.
 
kJ 647; protein 7 g; fedt 4 g; kulhydrat 24 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her