Logo

Gulerodssuppe til picnic

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerodssuppe til picnic

Orange er om nogen efterårets farve. Så hvad er vel mere naturligt end at lave gulerodssuppe til efterårspicnicen.

 

6 spsk usaltet smør

500 g gulerødder skåret i stykker

1 porre, finthakket

1 almindeligt løg, finthakket

5 cl hønsebouillon, alternativt grønsagsbouillon

2 laurbærblade

1 spsk karry

2 spsk sweet chilisauce

5 cl fløde eller sødmælk

salt og peber

 

Smelt halvdelen af smørret i en lille gryde.

Svits grønsagerne i smørret.

Grønsagerne må gerne blive møre, men må ikke brunes!

Tilsæt bouillon, laurbærblade og krydderier og kog det hele op.

Læg låget på, og lad suppen småkoge under låg i en times tid.

Blend suppen med en stavblender og rør resten af smør­ret samt fløden i.

Smag til med salt og peber.

Hældes varm på termokanden og serveres i gode store kopper.

 

 

Med et sæt Trangia kogegrej kan du også lave suppen i naturen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her