Logo

Høne ”Sirikit” i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk karry
2 spsk citronsaft
 
Sauce:
1 spsk karry
1 æggeblomme
1 spsk smør
1 spsk hvedemel
 
2 porrer
1 stk selleri
4 dl yoghurt
2 fed hvidløg
2 gulerødder
salt
1 løg
hvedemel
½ tsk timian
3 nelliker
1 ung høne
2 spsk citronsaft
       
Del den rensede høne i portionsstykker og gnid dem overalt med salt, peber og citronsaft.
Læg hønsekødsstykkerne i den gennemfugtede stegeso.
Skær gulerødder, porrer og selleri småt ud og kom dem i gryden.
Bland yoghurten med knust hvidløg og karry og hæld den i.
Lad retten mørne ved 200ºC i ca 1 ½ time.
Smag saucen til med citronsaft og karry.
Jævn den med en smørbolle af hvedemel og smør og leger den med æggeblomme.
Hæld saucen over kødstykkerne i gryden og server dem i gryden.
Spis løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her