Logo

Hønsemousse med marineret grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 couv)

0,150 kg hønsekød
0,100 kg løg
0,315 kg gulerødder
0,250 kg porre
0,400 kg rød peber
0,030 kg baby majs
0,005 kg karry
salt & peber
1,5 dl fløde
1,2 dl olie
7 stk husblas
0,5 dl eddike
0,015 kg krydderurter

Hønen koges dagen før. Husblasen sættes i vand, løgene blanceres i kogende vand og afkøles i koldt, afdryppes godt før det blandes i massen.
Fløden piskes men kun til den er creme tyk. Løg, salt, peber, karry og hønsekødet blandes i fløden.Husblasen afdryppes for vand og smeltes i vandbad over en gryde. Når massen skal i husbladsen må den ikke være for varm, lidt af massen kommes over i husblasen derefter kommes det i små forme og sættes på køl.
Olie og eddike blandes sammen og smages til med salt og peber, krydderurterne hakkes godt og vendes i. Gulerødder og porre skæres i tynde strimler, baby majs i skiver. Rød peber skæres i små tern og vendes i olie/eddikedressingen.
Stilles på køl for at trække lidt. Derefter er skal de marineret grønsager afdryppes.
De marineret grønsager lægges derefter på 2 tallerkner med lidt salat, moussen skæres i stykker, med en varm kniv i tre lige store stykker. Pyntes med gulerodsblomster og persillekvist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her