Logo

Hakkebøf med blomkål og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

250 g hakket oksekød
1 blomkål
1 fintsnittet løg
1 fed snittet hvidløg
250 g frossen spinat
1 snittet chili
olivenolie
salt og peber

Form kødet og steg de to bøffer i varm olivenolie. Steg dem stille og roligt i ca. 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber. Kog blomkålen i kogende let saltet vand indtil det er mørt. Varm olivenolie i en sauterpande og rist løg og hvidløg. Tilsæt spinat og chili. Lad det simre indtil alt væsken fra spinaten er fordampet. Rør i gryden undervejs. Krydr med salt. Server til bøfferne med den kogte blomkål.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her