Logo

Hakkebøf med pocheret æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf med pocheret æg


Prøv denne version af "hakkebøf med spejlæg" - det er lynhurtigt at lave og smager skønt.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min.


#

½ liter vand

1 tsk salt

2 tsk eddike

300 g hakket oksekød

salt og peber

15 g smør

2 æg

2 skiver brød

 

Tilbehør:

chilisauce

salat eller grønsager

*

Sæt vand, salt og eddike over at koge.

Ælt kødet igennem med salt og peber, og form det til to bøffer.

Steg dem på en pande med smør i ca. 5 min. på hver side.

Slå æggene ud i to kopper, og drys med salt og peber.

Hæld æggene i det næsten kogende vand et ad gangen, og saml hviden omkring blommen med en træske.

Lad dem simre ganske svagt i 3-4 min.

Tag dem op med en hulske, og dyp dem hurtigt i koldt vand.

Dryp dem af på et stykke køkkenrulle.

Anret bøfferne på let ristet brød, og læg de pocherede æg på bøfferne.

Server med en god chilisauce og salat eller varme grønsager.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her