Logo

Hakkebøf på syrlige porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g hakket oksekød 6-8%
2 porrer i tynde skiver
2 dl cremefraiche 18%
salt og peber
olie til stegning
400 g nye kartofler
 
Hakkekødet formes i to bøffer, krydres og steges i lidt olie ca. 6-8 min
på hver side.
Kartoflerne koges i letsaltet vand i 20 min.
Porrerne sauteres i lidt olie, krydres og tilsættes cremefraiche.
Når cremefraiche tilsættes må det ikke koge ellers skiller det.

Bøfferne anrettes på sautèen og serveres med kartoflerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her