Logo

Hakkebøf stegt med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

250 g hakket oksekød
4 tynde skiver parmaskinke
4 skrællede gulerødder
frisk ingefær efter ønske
saft fra ½ lime
frisk koriander
olivenolie

Form kødet til to hakkebøffer. Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Fordel parmaskinken henover og steg kødet yderligere i 3 - 4 minutter i en varm ovn ved 200ºC. Imens snittes gulerødderne og ristes i lidt varm olivenolie. Efter 2 minutter tilsættes snittet ingefær og saft fra lime. Krydr med salt og peber. Når gulerødderne er møre tilsættes plukket koriander. Server til de lune bøffer.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her