Logo

Hakket Hjortebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakket dådyrkød
Løg

Kødet formes til bøffer, krydres og steges med løg, som til dansk bøf.

Tips:
Bøfferne krydres, omvindes med en skive bacon. Steges i smør og serveres med råstegte kartofler og grøn salat. Prøv også a lægge lidt hvidløgsost ind i bøffen, inden den krydres og grillsteges til bagt kartoffel, flûtes eller pita/burger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her