Logo

Hakket lammekød med peberfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lammekød
groft salt
peber fra kværn

Fyld:
1 stortløg
2 peberfrugter
20 g fedtstof
1 fed hvidløg
1 æg
8 spsk rasp
30 g fedtstof

Pil og hak løget fint
Skær peberfrugterne ud i terninger
Svits begge dele i fedtstof på en pande.
Drys lidt salt og peber på og bland knust hvidløg i.

Del det hakkede lammekød i fire dele.
Form fire ”pandekager” på ca. 10 cm. i diameter.
Drys lidt salt og peber på.

Kom 1 spsk af peberfyldet på hver kødflade og fold dem en gang over.
Tryk sammen om fyldet.
Vend kødet i sammenpisket æg og derefter i rasp.

Smelt fedtstoffet på en pande.
Brun og steg kødet i ca. 5 minutter på hver side.
Drys lidt salt og peber på kødet.

Damp broccolien og kog panden af med lidt vand fra broccolien.
Varm resten af peberfyldet i skyen.

Server lammekødet med broccoli, kogte kartofler, peberfyldet i stegeskyen og hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her