Logo

Halve bagte kartofler med torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 kartofler (Vælg en stor og ensartet størrelse)

Fiskefyld:
400 g lys, mager fisk
15 g olie
1 løg
1 spsk hvedemel
1 dl mælk
1 tsk Dijonsennep
2 spsk kapers
Salt
peber
evt. estragon
200 g Emmentalerost

Kartoflerne vaskes og halveres. Rids kartoflerne, pensl overfladen med lidt oile og drys salt inden de bages ved 200 gr. i 20-25 min. i en forvarmet ovn.
Fisken dampkoges. I et afdækket fad 15-20 min. i ovnen eller 3-5 min. i en gryde eller mikroovn. Når fisken er kogt skilles den i mindre stykker.
Hak løg og kapers fint. Varm olien på en pande, svits løgene til de er klare. Tilsæt hvedemel. Lad det varme i et minut, mens der røres. Herefter tilsættes mælk. Rør og lad det koge indtil blandingen bliver tykkere. Bland med kapers, sennep og fisk.
Anbring fyldet på de halve bagte kartofler. 2-3 spsk på hver kartoffel. Drys med krydderier og revet ost.
Gratiner kartoflerne 10 min. i ovnen ved 200°.
Server retten varm sammen med kogte grønsager og salat. F.eks bagte cherrytomater og frisk soinat svitset i olie med hvidløg og fennikel.
Tips: Fiskefyldet kan erstattes med andet fyld, fx:
En blanding med ristede svampe, bacon, løg, cremefraiche og revet ost.
En blanding af årstidens kogte grønsager, hytteost og revet ost.
Kødsauce og revet ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her