Logo

Hamburgerryg med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

hamburgerryg
appelsin.
timian
smeltet smør

Et stykke hamburgeryg skæres i "kotelet-tykke" skiver.
Kødet skal ikke skæres helt igennem, men stadig forblive i et helt stykke.
Imellem hver skive kød, lægges en skive appelsin med skal.
Kødet lægges i et ovnfast fad.
Timian drysses over, og der hældes smeltet smør (efter behag) over kødet.
Steger ca. 45-60 min. ved 200ºC.
Serveres med grønsager, flûtes - og evt. kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her