Logo

Hamburgerryg med kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hamburgerryg og surkål er en klassisk tysk sammensætning. Og sammen med de såkaldte Schupfnudeln bliver det endnu mere typisk.

Hamburgerryg og surkål er en klassisk tysk sammensætning. Og sammen med de såkaldte "Schupfnudeln" bliver det endnu mere typisk.

 

2 løg

200 g hamburgerryg

smør/olie til at stege i

paprika, edelsüss

1 dåse surkål (285 g drænet vægt)

1 spsk sukker

1 spsk eddike

400 g schupfnudeln, alternativt kogt makaroni/nudler

1 spsk hakket persille

cremefraiche

 

1. Løgene hakkes fint.

Hamburgerryg skæres i terninger og svitses på alle sider i 1 spsk olie på en pande. Kødet tages op. og løgene svitses på panden.

Strø 1 tsk paprika over.

 

2. Surkål, 1 spsk sukker og 1 spsk eddike hældes på panden og dampes ved mellemvarme i 5 minutter under omrøring.

Kødstykkerne kommes tilbage på panden og dampes med i yderligere 3 minutter.

 

3. Smelt 30 g smør i en anden pande og steg schupfnudeln/ kogt makaroni deri. Drys med hakket persille.

 

4. Bland Schupfnudeln med surkålen og server retten med en klat cremefraiche.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her