Logo

Hannes grill-kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg små eller mellem kartofler
salt
2-3 pakker skiveskåret bacon
Grillspid
 
Forkog kartoflerne med minimum af salt og afkøl til de kan behandles i hænderne ca 40ºC, eller koldere.
Svøb derefter bacon om hver enkelt kartoffel og stik dem på grillspid. Grill til bacon er sprød og lækker.
 
Tips: Friske grønne asparges kan også anvendes. Fremgangsmåde som med kartofler. Disse skal dog kun blancheres og IKKE koges møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her