Logo

Hasselnøddebrownies - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g fintmalede hørfrø
3,5 dl koldt vand
500 g fintmalede hasselnødder
1,5 dl rent kakaopulver
4 spsk ekstra jomfruolivenolie
12 spsk akacie honning

De fintmalede hørfrø piskes med vand.
Hasselnødderne blandes med kakao og blandes i hørfrømassen.
Olie og honning piskes sammen og røres i dejen.
Dejen kommes i en form med bagepapir som smøres med olivenolie.
Overfladen glattes og kagen bages ved 180ºC i 45 min.
Kagen afkøles før den skæres i firkantede brownies.

Energifordeling: Protein 8%, Kulhydrat 32%, Fedt 60%

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her