Logo

Havregrynskager med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g smør
2 dl sukker
2 dl havregryn
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk ingefær eller vaniljesukker
½ dl mælk
½ dl sirup

Smelt fedtstoffet og hæld det i en skål.
Tilsæt sukker og havregryn.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen sammen med ingefær, mælk og sirup.
Beklæd en plade med bagepapir.
Sæt dejen på pladen med en teske, ca 12 stk på hver plade.
Husk på at dejen flyder ud.
Bag kagerne ved 175ºC på midterste rille, til de er gyldne, ca 8 min.
Læg de færdigbagte kager over et rundt skaft, fx. skaftet på en træslev.
Lad kagerne stivne rundt om skaftet, så de bøjer.
Dyb evt. den ene ende i chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her