Logo

Havrescones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havrescones

6-8 stk:

 

3 dl hvedemel

2 dl havregryn

1 spsk. sukker

½ tsk. salt

1-1½ tsk. bagepulver

50 g smør

1 revet æble

0,5 dl kærnemælk eller andet surmælksprodukt

1 dl letmælk

evt. æg til pensling

havregryn til at drysse

 

Bland hvedemel, havregryn, sukker, salt og bagepulver i en skål.

Smuldr smørret i blandingen.

Bland æble, kærnemælk og letmælk.

Saml dejen med mælkeblandingen.

Tryk dejen flad (5 cm tyk) på et meldrysset bord.

Skær dejen i firkanter, eller stik den ud med et glas.

Pensl evt. scones med æg, og drys dem med havre­gryn.

Stil bollerne på en bageplade med bagepapir.

Bag scones midt i en forvarmet ovn 225°C i ca. 20 mi­nutter.

 

Nyd dem til morgenmad med smør, og spis resten, når sulten melder sig mellem måltiderne. De er bedst samme dag!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her