Logo

Havtorns-, rønnebær- og æblegele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ l. rønnebær
1 l. syrlige æbler
5 dl havtorn
7-8 dl vand
9 dl sukker pr l. saft
 
Kog vandet op og læg frugten i.
Kog i yderligger 10-15 minutter under låg.
Mos med en gaffel indtil bærrene går itu.
Hæld gennem et klæde og lad saften dryppe af i cirka 30 minutter.
Mål saften og kog den op.
Tilsæt sukker lidt efter lidt og rør til det er opløst.
Kog kraftigt uden låg i ca. 10 minutter.
Tag gryden af varmen og lad den stå i 5 minutter.
Fjern evt. hinde som er kommet.
Øs geleen op i varme glas og luk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her