Logo

Havtornssaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l havtorn
300 g sukker
vand
 
Pluk eller klip forsigtigt havtornen fra busken. Anvend handsker.
Pres bærerne så at det bliver en mos/puré.
Puréen tilsættes 300 g sukker og pasteuriseres i 70ºC varme. Puréen kan
sættes på flaske eller fryses ned.
Havtornspuréen kan anvendes til gele, creme, saft m.m.
Saft fås ved at man spæder pureen op med vand (1 del pure og 10 dele
vand).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her