Logo

Heidi's squash-suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g reven squash
1 stort hakket løg
6-8 spsk olie
6-8 spsk hvedemel
9 dl stærk bouillon
1 dl fløde
1 dl cremefraiche til pynt
 
Løg og squash svitses i olie.
Spæd op med bouillon og fløde.
Jævnes med hvedemel og vand.
Hver portion pyntes med en "klat" cremefraiche og serveres med lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her