Logo

Hel kylling med rabarberkompot og nye ­kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hel kylling med rabarberkompot og nye ­kartofler

Brug indirekte grillning

 

1 kylling på ca. 1,8 kg

havsalt og peber

1 lille bdt rabarber

200 g sukker

1 dl vand

½ stang vanilje

½ kg nye kartofler

50 g smør

 

 

Rens kyllingen og bind den op med stegesnor.

Krydr den med salt og peber og grill den ved indirekte varme i 45 minutter, indtil den er gylden og ikke længere er rød ved låret - kødets centrumtemperatur skal være 68°C.

Lad kyllingen trække 20 minutter inden udskæring.

Skræl rabarberne og kog skrællerne i vand og sukker i 5 rninutter.

Si lagen og skær rabarberstykkerne i mundrette stykker.

Kog rabarberstykkerne i lagen tilsat vanilje, så de stadig er hele, men møre.

Skrab kartoflerne og kog dem i letsaltet vand.

Hæld vandet fra og ryst dem med salt og smør, så de bliver blanke.

Anret kyllingestykkerne rned rabarber­kompot og nye kartofler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her