Logo

Hellefisk Carpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hellefisk, meget frisk og i meget tynde skiver
Salt
frisk kværnet hvid peber

Marinade:
Pulp fra 3 tomater
Saften fra ½ lime
1 spsk soltørret tomater
2 spsk hvidløgsolie
½ dl chiliolie
2 spsk balsamico eddike
2 spsk creme de cassis
Salt
friskkværnet hvid peber
2 spsk sorte oliven i krydderolie
1 citron i både
1 bdt frisk dild

Hak de soltørrede tomater fint og rør dem i tomatpulpen og limesaften, tilsæt balsamico og creme de cassis, pisk olien i, i en tynd stråle, smag til med salt og peber.

Smør et stykke bagepapir med olie og læg de tynde skiver hellefisk på. Hellefisken krydres med salt og peber, pensles med marinaden og skal stå og trække i 30 minutter, anret på kolde citronbåde og pynt med dild og oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her