Logo

Hellefiskfilet med hvidvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hellefiskefilet
2 spsk citronsaft
50 g bacon
40 g margarine
1 ¼ dl hvidvin
salt
1 ¼ dl vand
1 spsk fløde
1 æggeblomme
1 bundtpersille
1 citron

Fisken dryppes med citron og trækker i 10 min. Fisken skæres i 3 - 4 stykker. Bacon skæres i tern og steges på panden, margarine tilsættes fiskefileterne og steges et par min. på hver side ved svag varme - de må ikke tage farve. Hvidvinen hældes over og fisken dampes 6-7 min. Fileterne tages op, drysses med salt og anrettes på et fad eller en tallerken. Fiskesuppen sies og kommes i en gryde. Maizenamel røres med vand og piskes i fiskesuppen, som varmes op. Gryden tages op og æggeblommerne piskes med fløde, blandingen hældes i saucen, smag til med salt, ⅓ af persillen hakkes og kommes i saucen. Saucen hældes over fiskefileterne og der pyntes med persille og citronbåde.

Der serveres kogte kartofler og evt. kogte grønne asparges til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her