Logo

Helleflynder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer:
4 flåede helleflynder a 150 g
Smør
Kogt hummer
Persillerod

Sauce:
Skaller af hummer, gerne jomfruhummer
Olie
Hvidløg
Timian
Rosmarin
Hvidvin
 
Helleflynderstykkerne bages i ovnen ved 180ºC med en smørklat på toppen i ca. 10-12 min.
Garneres med kogt hummer og strimler af persillerod frites.

Sauce:
Svits skaller i varm olie med hvidløg, timian, rosmarin, hæld hvidvin på kog ned, skaller tages op og der smages til med salt og peber.

Rund af med smør.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her